Gu’ er jeg forfængelig….

Gu’ er jeg forfængelig…. og vil gerne, for min egen skyld, ha’ det så godt som muligt – i og med min krop.

Men….. – jeg runder 50 år til august, og der er begyndt at komme synlige tegn på, at min krop ældes. Ergo må jeg forlige mig med, at der kommer forandringer. Selv om det til tider er svært!

Jeg har fået små fine hvide pletter på benene og armene. Det startede på skinnebenene, men er nu også begyndt at vise sig på lårene og på armene….. PIS!!! Ansigt og overkrop er gået fri – indtil nu!

Min kosmetolog har anbefalet mig at spise 2 stk Beauty Tan Vitamins om dagen (nu må vi se om det virker), som er en stærk kombination af Betacaroten og C-vitamin fra Acerola. Start cirka 4 uger inden man udsættes for sol, for at få den bedst mulige virkning. Fortsæt indtil solsæsonen er overstået. Så er man sikker på at få mest muligt ud af solens stråler samtidig med, at man beskytter sin hud mod at blive solskoldet. TAN Vitamins hjælper også mod soleksem.

Beauty Bear TAN Vitamins indeholder Betacaroten som bidrager til vedligeholdelse af huden, samt C-vitamin som hjælper med dannelsen af ny kollagen i huden samtidig med, at det beskytter huden mod oxidativt stress.
BETACAROTEN bidrager ydermere til vedligholdelse af normal hud samt beskytter huden mod solens stråler. Betacaroten er det, man kalder ‘et forstadie til A-vitamin’, hvilket vil sige, at det i kroppen omdannes til A-vitamin. Betacaroten er en carotenoid, og mere specifikt en caroten, som er en gruppe af gule og røde farvestoffer. De findes bl.a. i gulerødder, og giver dem deres farve. Når man indtager betacaroten over en periode, opnås det som hedder karotenæmi. Det betyder, at underhuden bliver gylden, og man får en gylden hudfarve. Når huden får farve, dannes farven rundt om overhudens pigmentceller og giver cellekernerne i huden et beskyttende lag. At vi bliver solbrune er altså en naturlig beskyttelsesmekanisme. Betacaroten gør altså, at vi hurtigere får farve, og det dermed bliver sværere at blive solskoldet. Derudover hjælper betacaroten hjælper også på soleksem.
ACEROLA indeholder naturlig C-vitamin, som hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter huden mod oxidativt stress. C-vitamin er nødvendigt for at danne aminosyrer, som indgår i proteinet kollagen. Kollagen er den trækstærke bestanddel i både sener, brusk, tandkød, knogler, hår, negle og hud. Når huden ældes, bliver huden rynket hvilket bl.a. skyldes, at dannelsen af kollagen mindskes med alderen, samt at kollagen nedbrydes af UV-stråler fra solen. C-vitamin er derfor vigtigt for at vedligeholde niveauet af kollagen, som er nødvendigt for at styrke og vedligeholde huden. Det er derfor vigtigt at vedligeholde niveauet af kollagen via kosttilskud for at beskytte, styrke og vedligeholde huden. Du kan læse mere om c-vitamin her.
Beauty Bear TAN Vitamins er derfor et ideelt tilskud til at opnå et flot og vedvarende tan, samtidig med, at du beskytter og opretholder din hud. Vi anbefaler dog, at man altid bruger passende SPF solcreme ved ophold i solen, da Beauty Bear TAN Vitamins ikke erstatter brugen af solcreme.

Kilde: Beautybear.dk

Virker det ikke, må lægen kigge på det og konstatere, at dåbsattesten blot er af ældre dato 😂😂

Enjoy the Sun OG alderdommen (og husk SOLCREMEN) ☀👙💋