Mød vores trænerteam!

Nynne Gudmann

Indehaver og træner i Holte

“Jeg har undervist i 24 år og elsker at udfordre kroppen til det maximale! Jeg fokuserer på både løb, puls- og styrke-træning, da alle dele er lige vigtige. Mit kendetegn er, at få folk til at yde deres optimale og mere til...... på en sjov og effektiv måde! ”

POWERTRAINING udvider!

Vi får flere og flere lokationer - og flere og flere timer på lokationerne..... Det er FANTASTISK og betyder flere trænings-steder/tider for vores skønne medlemmer! Men det betyder også, at vi har brug for flere dygtige trænere og vikarer.

Vi har især brug for dig i Københavnsområdet, men er du den bedste træner i verden og bor Nord for Kbh., så skriv alligevel - vi kan ALTID bruge de BEDSTE trænere til vores medlemmer!

Du skal være en dygtig og selvstændig underviser med masser af skøn energi. Du skal kunne formidle dit træningsbudskab videre til såvel nye som 'gamle' medlemmer. Du er alsidig i din undervisning, sjov, empatisk og du har et glimt i øjet. Ydermere ELSKER du naturen og brænder for at undervise udendørs - hele året - i al slags vejr?!’

....så lad høre fra dig. Skriv til nynne@powertraining.dk.

Alexander

Vikar

"Naturen er et frirum vi søger tilflugt i. Et sted vi kan koble af og være til stede foruden den støj, der ellers rumsterer i hektiske hverdage og golde fitnesscentre. Under træningerne i Utterslev Mose nyder vi den friske luft med høj puls og tempo. På vores eventyrlige løbeture rundt om moserne og i området søger vi bred variation i øvelser og konditionstræning. Vi fokuserer på muligheder frem for begrænsninger, både i naturen og hos os selv, for vi kan så meget mere end vi selv tror!

Det har altid været almindeligt for mig at søge bevægelse i naturen; discipliner som windsurfing, løb og vinterbadning bruger jeg tiden på, når jeg skal ha’ det sjovt og genoplade krop og sind. Jeg læser Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet og har undervisningserfaring i Rørvig sejlklub, hvor jeg hver sommer underviser i windsurfing."

Anne

Træner i Hareskoven

“Jeg er uddannet idrætslærer og har i mange år kæmpet for at bruge naturens alsidighed til at udfordre kroppens fysiske og mentale styrke. Jeg lægger vægt på at bruge deltagernes forskellige fysiske niveauer konstruktivt og på en måde, så alle kan være med, men samtidig også går trætte og glade hjem efter træningen. Kom selv og prøv det af - men vær forberedt på, at blive bidt af det.”

Annine

Vikar

“Jeg elsker at løbe og har løbet i mange år. Har prøvet marathon-distancen nogle gange og en del halve, og det kan være lange og ensomme træningspas, så det at være i et fælleskab og træne med andre, syntes jeg er skønt. Jeg har taget Motionstræneruddannelsen hos Dansk Atletik Forbund, som jeg bruger, når jeg lægger program til de træninger, som jeg kommer ud og laver til jer. Glæder mig til at møde jer og give jer sved på panden.”

Anna

Barsel.

“Høj intensitet og variation karakteriserer træningen på Amager Strand. Alle vil blive udfordret på deres kondition og styrke uanset niveau. Jeg er af den overbevisning, at træning er sjovest og mest motiverende, når en fremgang kan mærkes - dette arbejder vi henimod i fællesskab i naturens omgivelser.”

Astrid

Træner i Utterslev

“Træning har altid været en stor del af mit liv og jeg har dyrket elite roning i mange år hvor jeg blandt andet har konkurreret til en masse internationale samt nationale konkurrencer. Udover roning elsker jeg at løbe, styrketræne, lave gymnastisk og generelt bare have det sjovt med træning i naturen og presse grænser! Jeg glæder nogle hårde, gode, udfordrende og ikke mindst sjove træninger i det fri hvor der er plads til ALLE. Vi ses!”

Carsten Siggard

Vikar

"Jeg er kæreste med Sanne, og arbejder i Ballerup hos GN Hearing. Jeg er uddannet løbetræner hos DGI og har taget kurser i CrossGym, kost og løbeskader, løbets psykologi og marathontræning. Jeg har deltaget i en række løb både baneløb og efterhånden over 20 marathonløb; for 2 år siden nåede jeg under den magiske 3 timers grænse i marathon.
Jeg har været træner i 4 år i en løbegruppe under århus 1900, som havde fokus på godt samvær og gode resultater på alle niveauer. Under træningen er jeg en opmærksom træner, hvor jeg hele tiden sikrer, at alle kan være med og at alle får fuldt udbytte af træningen. Jeg holder hele tiden øje med om i udfører øvelserne træningen korrekt og coacher jer i jeres personlige mål om det er 800m eller marathon eller bare at komme i bedre form."

Eva

Træner i Holte, Virum og Franchisetager på Trail

“Jeg har være elite gymnast i 16 år hvor jeg har undervist i de 8 af dem også, sluttede af som Danmarks mester i 1991, er uddannet i idræt og har været fitness instruktør i 8 år og danset ved siden af i forskellige grupper. Siden har jeg løbet dagligt, men marathon som mål, gerne et hvert år. Jeg ynder at presse, især andre og helst til max. Jeg er supermotiverende og meget igangsættende, vi skal ha det sjovt på den fede måde....”

Eva

Træner på Amager.

“Jeg læser til daglig Idræt på Københavns Universitet og er Power trainer fordi jeg elsker at træne og elsker at være i naturen. Træningen består af både løb og styrke, hvor vi gør brug af naturens mange muligheder lige fra træstammer til bakker, sand, bænke og lygtepæle. Men vigtigst af alt elsker jeg at træne i fællesskab. Der er én eneste ting jeg stiler efter, og det er, at det skal være sjovt at træne. Efter min mening bliver det sjovt at træne, når vi gør det sammen. Det er her vi kan hjælpe hinanden i form af holdånd og løfte niveauet. Jeg forsøger at lade min egen bevægelsesglæde smitte af på holdet, så træningen bliver til en fest, og så vi alle går hjem med et smil på læben.”

Henrik

Vikar

“Jeg har altid været fysisk aktiv og elsker at komme ud i naturen. Jeg er tidligere konkurrence svømmer og svømmetræner. Jeg har løbet marathon og cykelt lange løb. Træning giver mig en masse energi, og det er fantastisk at møde en masse glade mennesker, som nyder at dyrke motion. Min træning tager udgangspunkt i at det først og fremmest skal være sjov, og naturligvis også dejlig hårdt og givende.”

Lasse

Vikar

"Træning handler for mig om at rykke sine grænser og blive udfordret, Powertraining er perfekt til dette! Uanset niveau får alle en varieret og effektiv træning.
Jeg har selv dyrket meget sport på mange niveauer. Alt fra elite til total amatør -plan, alt fra fodbold til landevejs-cykling, det er noget jeg holder utrolig meget af, og en stor del af mit liv, og jeg nyder at give min glæde og viden videre til andre!"

Line

Træner i Klampenborg

"Jeg elsker at være ude i naturen og at kunne bruge naturen som trænings-partner er perfekt. Jeg har trænet i mange år, de seneste år specielt med fokus på løb og interval-træning. Min træning er bygget op omkring løb kombineret med øvelser der styrker hele kroppen. Jeg elsker at motivere og skabe udfordringer for mine deltagere som kan give individuelle resultater. Vi ses i Dyrehaven”

Lærke

Træner i Vedbæk og Franchisetager på Charlottenlund og Klampenborg

“Har svømning, løb og mange andre former for motion som en naturlig del af min hverdag og helst i det fri. Det er en stor fornøjelse at træne aldersgruppen fra 5 til 12 år og se dem give den gas, arbejde sammen og gennemføre øvelser, som kan være hårdt arbejde for voksne. Jeg er vild med børn, og med at se deres udvikling – særligt indenfor sport og idræt. Til vands, til lands og i luften!”

Maiken

Vikar

“Jeg bestræber mig på at lave varieret og inspirerende træning. Jeg elsker at udfordre andre og motivere alle deltagere på deres niveau. Jeg er vild med at være træner, da der opstår en hel særlig energi når vi løber rundt og bruger naturen som vores legeplads for fysisk aktivitet.”

Nicoline

Træner i Utterslev

"Jeg er udannet fitnessinstruktør, og nyder at styrketræne – dog er min store passion løb. Jeg har løbet i mange år og gennemført flere maratons, halvmaratons og andre spændende distancer. Jeg elsker at løbe i det fri, og jeg nyder at kunne komme ud og dele og kombinere mine to hobbyer med en masse glade og energiske medlemmer."

Nikolaj

Franchisetager på Helsingør

“Jeg læser til fysioterapeut og har været holdinstruktør i nogle år. For mig er interval-løb en super effektiv måde at træne på, uanset ens niveau. Jeg er også vild med hard-core mave-ryg træning så glæd jer til det. For mig er det vigtigste dog at vi har et godt sammenhold og en god stemning, for det gør at I kan presses endnu mere.”

Poul

Vikar

“Med en fortid i Forsvaret har naturen altid været mit foretrukne træningslokale i både den fysiske og den mentale træning. Udover at dele min begejstring for udendørslivet med dig lægger jeg vægt på, at vi udnytter vores tid sammen effektivt, at vi flytter grænser for den enkelte og ikke mindst at vi har det sjovt.”

Rikke

Franchisetager Kastellet, Nordhavn og Søndermarken

"Det var program serien "U-turn", der inspirerede mig til at forlade mig arbejde som skolelærer og i stedet begynde at arbejde som bl.a. træner. Jeg har selv en kronisk sygdom, så jeg forstår godt, at bevægelse og det at komme ud, kan være svært. Jeg ved til gengæld også, at man kan så meget mere, end man tror med den rette motivation i godt selskab. Jeg er selv løber gennem snart 5 år og har bla løbet maraton i både Kbh og Berlin.
Jeg er DGI og DAF certificeret løbetræner med speciale i nyløbere og 5-10 km distancen og er samtidig uddannet kostvejleder, positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent. Jeg har udover det gennemført og bestået uddannelsen som life coach."

Rosita

Vikar

"Med idræt og bevægelse som omdrejningspunkt i mit liv, er powertraining og jeg et "match made in heaven". Jeg har løbet de sidste knap 15 år, alt fra turen med hunden til marathon og 1/2-marathon. Jeg har dyrket et utal af idrætter og er uddannet bachelor og kandidat i idræt fra Københavns Universitet, og har derfra fået en stærk base af både praktisk og teoretisk viden. Jeg er dertil uddannet løbetræner, svømmetræner, gymnastiktræner, kanoinstruktør og friluftsinstruktør.
Idræt er for mig et frirum; en pause fra virkeligheden, et smuthul til velvære og til mange grin og smil. Jeg har en legende tilgang til træning, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke altid sniger sig en leg eller to ind i træningen. At træne foregår bedst udendørs, og jeg ynder at give min store gejst videre til mine deltagere på alle hold uanset, hvad vi kaster os ud i. "

Sanne Eskildsen

Vikar

“Jeg er en positiv Jyde, fra Århus og er i januar 2020 flyttet sammen med min kæreste Carsten, som jeg kender fra løbeklubben Aarhus1900. Fra 1994, har min røde tråd været i sportens og motionstegnet, med de største resultater i et par løbesko og cykelsko. Jeg er til bakketræning, og har bl.a. deltaget i løbet Schwiss Alpine 78km samt landevejsløbet Århus-København 359km

Jeg brænder for at give min Hands-on erfaring videre i Powertraining. Jeg har sportsuddannelse, kost og livsstilskurser. Som hold Instruktør har jeg 18 års erfaring. Mest som spinning Instruktør og har undervist i SATS, LOOP, Form & Fitness, Gymnastikforeninger. Jeg har været Løbetræner for løbere, privat og i Skanderborg Løbeklub via DGI kombitræningsprojekt, i at styrke løbetræningen, med mindre løb og mere styrketræning.”

Simon

Vikar

“Som barn var jeg som alle andre børn lille krudtugle og voksede aldrig rigtig fra det. Jeg elsker stadig ustruktureret hoppe-, løbe-, klatre-, trille- leg. I min Power Pack dyrkes der til tider øvelser fra min tid før Power Training og den indeholder derfor elementer af amerikansk fodbold, capoeira og poledance.
For mig er Power Training et frirum af fri bevægelse, motivation og sved. Jeg kommer jeg ud i naturen og opbygger en grundform med stærke muskler sammen med andre ligesindede, alle har vi det samme mål – UNLIMITED POWER!

Jeg mener at alle kan og skal kunne være med, og Jeg tilrettelægger Power Packs sådan at det altid er muligt. Der er ikke og skal ej heller være nogen skam i at være sidst i en øvels, det der er fokus på, er at alle øvelserne laves og at de laves rigtigt (og bare rolig de hurtige skal nok få noget at lave imens ��), For vi er ikke i mål før alle er i mål!”

Thomas

“At være aktiv er en stor del af mit liv. Jeg har i mine yngre år dyrket fodbold på højt plan og i det senere år
har der været fokus på cykling. I en travl hverdag giver effektiv træning mening. Hos mig vil I møde høj
intensitet i træningen og selvfølgelig i Powertrainings ånd med fokus på individuel tilpasning.
Jeg er uddannet kropsterapeut og fysiurgisk lægeeksamineret massør med egen klinik. Til daglig underviser
jeg på AM Academy i fysiurgisk massage, sportsmassage, anatomi, behandlingsteknikker og medianlære.”

Tia

Franchisetager Bagsværd

"Jeg elsker at kunne udleve min passion om at gøre effektiv træning sjov, at motivere og inspirere andre til at være fysik aktive og opleve den energi og velvære udendørs træning giver! Jeg er vild med træning, der kombinerer høj puls, udholdenhed og styrke. Masser af variation og sjove øvelser med egen kropsvægt og naturens mange muligheder & redskaber gør træningen udfordrende på en måde, hvor alle kan være med."