Velkommen til den sjoveste holdtræning!

265 kr./md.

Lokationer

Brug kortet herunder til at se de forskellige lokationer, og se hvilke hold der kører hvor. Hver lokation har sin egen side, som du kan klikke ind på.

Udtalelser

Jeg har gået til Powertraining fast to gange om ugen i Hareskoven, siden holdet startede op. Eva er den mest stabile, skøre og skønne træner, man kan få. Hun behøver ikke en fløjte, fordi hun råber rigeligt højt. Og hun kan virkelig få en til at bande og svede. Der er gledet et enkelt F-ord eller to ud i kampens hede, men faktum er, at jeg i dag er i langt bedre form som 45-årig, end jeg var, da jeg var 25. Og jeg elsker at følge naturens gang i skoven, som jeg ellers ikke fik nydt ret ofte før Powertraining kom til. Vi har det superhyggeligt med hinanden, men er egentlig ret fokuserede på at få trænet frem for sludret. Så det er ikke som sådan det sociale aspekt, der får mig afsted. Men så alligevel. Dét at have en aftale med nogen om tid og sted gør jo faktisk, at jeg føler mig mere forpligtet, end hvis jeg bare skal ud på egen hånd. Jeg føler at jeg går glip af noget, når jeg misser en træning.

Jeg har været en del af Power Training lige siden det startede op i Vedbæk august 2011. Træningen har været en fast del af min hverdag lige siden - jeg kan ærligt talt ikke undvære det og ikke mindst det sociale aspekt af Power Training. Når vejret er surt og undskyldninger er mange, er det sammenholdet, der får en af sted!

Jeg har været medlem af Power Training og trænet regelmæssigt i 3 år. Først kun på Power Extreme om torsdagen i Holte, men senere også fast om tirsdagen i Virum med Power Pack og derudover ind i mellem i Holte, Nærum, Lyngby og Hareskov. Jeg blev lokket med af min svoger, og har ikke fortrudt et sekund. De faste træningstider, uden tilmelding, hvor der alligevel altid er plads på holdene, og det faktum, at det er udendørs, og med varierede programmer/øvelser og altid med motiverende trænere, i godt humør, passer perfekt til mig. Jeg er kommet i super god form, og har mødt en masse søde og sjove mennesker i Power Training. Jeg genneførte mit første marathon, som jeg altid har drømt om i 2017, og skal løbe et mere her i 2018. Jeg kan varmt anbefale Power Training, både for dem, som gerne vil i gang med at træne og dem, som er i gang, men gerne vil træne sammen med andre.

Jeg er afhængig af den fysiske aktivitet, den friske luft og det sociale aspekt, som denne form for træning giver mig. Jeg elsker fleksibiliteten i de mange ugentlige hold og udnytter gerne de forskellige lokationer. Træner teamet bag Power Training består af et hold fantastiske, engagerede og loyale trænere, der på hver deres måde formår at motivere og fastholde mit engagement på 5. år. Power Training er en fuldstændig uundværlig del af min hverdag!

Power Training er et genialt koncept, fordi det kombinerer tre vigtige elementer; frisk luft, venindetid og træning 😊 netop det der har fået mig ud gang på gang - selv på den mest grå og kolde hverdagsaften.

Jeg har altid dyrket motion men aldrig så intenst som nu med PT tre gange om ugen gennem et år. Lige her og nu midt i ski-sæsonen er den umiddelbare effekt, at jeg ikke får mælkesyre i benene, når vi står på pukkelpister og at jeg absorberer puklerne og det uforudsete langt bedre. Ofte går vi op over en bjergkam for at finde uberørt sne (altid med lavineudstyr!!), eller fordi vi er havnet et sted uden lift op og derfor må gå / klatre op. Selv i 3.600 MOH kunne jeg i år gøre det mange gange uden at blive forpustet. Vi er de samme 8 herrer afsted hvert år og på samme lokation og i år har de gode venner undret sig over min fysik. Der er to uddannede ski-instruktører blandt vennerne og vi står intenst på ski og hele dagen! PT har gjort forskellen i år! Jeg er lige fyldt 56 år og har aldrig været i bedre form Men hvorfor PT og ikke et motionscenter? Alle, der kender mig ved, hvor glad jeg er for naturen og at jeg vinterbader hver dag hele vinterhalvåret og næsten altid i forlængelse af en time med PT! Har i mange år kørt MTB på Blå Rute i Rude Skov med naboer og venner, men trail løb med PT på selvsamme rute giver mig mere! Mest af alt, er der det sociale ved PT, hvor vi er meget stabile hold, med kendte ansigter hver gang, fx. hver fredag morgen kl. 6:00. Der er en helt utrolig god stemning og en humor, som gør det sjovt, at være med. Efter et år er der flere på holdet som jeg gerne vil kalde mine venner. Vi lærer hinanden godt at kende og ikke kun omkring løb og træning. PT har gjort en forskel.

Jeg har aldrig nogensinde troet, at jeg frivilligt ville hoppe i løbetøjet i al slags vejr, men det gør jeg gladeligt nu, efter at have deltaget på et “lær at løbe 5 km”-hold. At vi så nu løber 10 km pr gang er ren bonus. Løbet suppleres med styrketræning på PowerStrong, der byder på sjove, hårde og afvekslende øvelser, så man lynhurtigt mærker fremgang 💪🏻 når jeg vil kombinere de to træningsformer på én gang, hopper jeg med på et PowerPack- hold. Det er fantastisk at løbe rundt i det fri og endda kaste sig ned på halvvåde grusstier og jeg kan absolut ikke forestille mig nogensinde at tage i et indelukket træningscenter igen!

HOLDTYPER

PowerPack

PowerPack er grundstammen i hele vores træningsmodel. Det er kombineret løbe og muskeltræning til dig, der vil i solid form. Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er nybegynder, ikke har trænet i mange år, eller er i god form. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

Vi starter med opvarmning i ca. 10 minutter, hvorefter vi løber. Under løbet varieres tempo’et fra almindeligt løb til små spurter op og ned ad bakker eller andre forhindringer. Indimellem laver vi lunges, armbøjninger, squat, maveøvelser, triceps og meget andet. Vi garanterer dig sjov og effektiv træning!

PowerPack+

PowerPack+ er til dig, det er i god form, men som trænger til at blive presset lidt mere end hvad du selv kan.
På PowerPack+ løbes der hurtigere end på de andre hold og der tages ikke hensyn, som på almindeligt PowerPack hold.
Træningen er, som PowerPack, kombineret løbe, puls og muskeltræning.

PowerStart

Er du ny hos PowerTraining? Så har du muligheden for at komme på et begynderholdet PowerStart. På holdene går vi langsomt i gang med at opbygge kroppen til enten styrketræning eller løb. Træneren hjælper dig med at lave de korrekte øvelser, som passer til dig og din nuværende form eller kondition. Derfor er holdet godt til dig, der er helt ny, eller vendt tilbage fra barsel eller en skade.
PowerStart bygger kroppen op til at du kan springe videre til et af vores andre hold.

PowerEarlyBird

PowerEarlyBird: (Nyhed! - Stå op og træn med PowerTraining kl 6:00)

Få alle fordele fra PowerPack på blot 45 min fra morgenstunden af.

Vi kombinerer løbe og muskeltræning til dig, der vil kickstarte din forbrænding og have alle fordele ved morgentræning samt tid til resten af dagens gøremål.

Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er begynder, eller er i god form. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

Vi starter med en morgenhilsen til kroppen. EarlyBird vil være bygget op som en PowerPack. Undervejs, på en let løbetur, varieres tempo’et fra almindeligt løb til små spurter op og ned ad bakker eller andre forhindringer.

Indimellem øvelser for hele kroppen, lunges, armbøjninger, squat, maveøvelser, triceps og meget andet.

Udover at du frit kan træne på alle Powertraining lokationer, kan du med fordel kombinere din ‘morgen flid’ med vores PowerWakeUp i Holte eller Vedbæk.

Vi garanterer dig, det er den bedste og mest effektive start på dagen.

Mandag kl. 6:00-6:45 P-plads på toppen af Geels bakke (i mellem Hotel og Virum)

Onsdag kl. 6:00-6:45 Den røde port ind til Dyrehaven ( Ved Klampenborg St.)

PowerWakeUp

Få det ultimative KICK og vågn op til en forrygende dag  med WAKE-UP Power Training fredag morgen! Vi varmer op og derefter løber 6-7 km på villavejene, i skoven - eller hvad der passer bedst til vind, vejr og motivation. Modsat de øvrige hold  har vi her udelukkende fokus på løb og løbeteknik - og fokus på at få en super start på dagen! 🙂

Alle niveauer kan være med, og vi garanterer dig en god start på dagen og weekenden!

PowerStrong

Har du været skadet, gravid eller blot holdt en - lidt for lang - pause fra træning og har brug for en blid opstart, så er dette holdet for dig.

PowerStrong er timen, hvor der er fokus på styrketræning, core-øvelser, udholdenhed og syre-øvelser. Der er ikke fokus på løb på disse timer.

PowerStrong er holdet, hvor der er meget fokus på styrke og minimalt fokus på løb (det kan være en luntetur, en bakke, som skal bekæmpes eller en lille spurt, som skal løbes, men almindeligt løb, som der er på PowerPack/PowerRun/PowerWakeUp holdene vil der IKKE være).

PowerExtreme (nu Pack+)

Power Extreme er vores mandehold, hvor vi kombinerer løbetræning med masser af funktionel styrketræning. Holdet er henvendt til alle niveauer, så uanset om du er nybegynder eller øvet, vil du blive udfordret af vores mandlige træner.

Vi starter med opvarmning på stadion, hvor der kan være indlagt forskellige teknikøvelser i forhold til løb. Herefter bliver der trænet intervalløb, tekniktræning eller bakketræning. Efter løbedelen laves der Crosstraining, som består af forskelllige stationer med styrkeøvelser, herunder bl.a. kettlebell øvelser, rope training og mange andre spændende udfordringer. Timen slutter typisk med 10 min. core træning.

PowerTrail

PowerTrail - Hele træningen foregår i skov, brede, smalle stier, og på de åbne pladser som skoven byder på.

Teen

PowerTeen er for alle unge i alderen 13-18 år. Teens træner sammen med de voksne, og kan frit træne på alle lokationer.

Ferie Dato Ferieåbent
Vinterferie uge 7 (fra mandag d.11.2-17.2) Ferietræning onsdag d.13.2 kl.17.30-18.30. Mødested: p-pladsen på toppen af Geels Bakke, Holte/Virum. Træner: Eva
Påskeferie fra d.18.4-22.4 (begge dage inkl.) Ferietræning lørdag d.20.4 kl.9.00-10.00. Mødested: p-pladsen på toppen af Geels Bakke, Holte/Virum. Træner: Eva
Bedeferie lørdag d.17.5 lukket -
Kr. Himmelfart torsdag d.30.5 lukket -
Pinse søndag d.9.6 og mandag 10.6 lukket -
Sommerferie Hele juli Hver onsdag 17:30-18:30 (kræver tilmelding)
Efterårsferie uge 42 (mandag d.14.10-20.10 begge dage inkl.) Efterårsferietræning:
Onsdag d.16.10 kl.17.30-18.30 (Pack)
Træner: Eva Rømer
Mødested: P pladsen på Geels Bakke, Virum/Holte.
PowerEvent i Dyrehaven (offentlig begivenhed) Søndag d.27.10 kl.9.30-11.30 (Pack) Trænere: Betina, Eva, Line, Tobias
Mødested: P pladsen ved Fortunen 33, 2800 Lyngby
Juleferie Mandag d.23.12.2019-2.1.2020 (begge dage inkl.) Juleferietræning:
Lørdag d.28.12 kl.9.00-10.00 (Pack)
Træner: Eva Rømer
Mødested: P pladsen på Geels Bakke, Virum/Holte.
Nytårsløb (offentlig begivenhed) Tirsdag d.31.12 kl.9.00-10.30 (Løb) Træner: Eva Rømer
Mødested: P pladsen ved Fortunen 33, 2800 Lyngby
Der serveres champagne efter løbet.

Feriekalender:

Juleferien starter d.23.12-2.1 (begge dage inkl.)
Ferieskema for julen lægges på facebook.