Er du med på SØVN-TRENDEN i 2020?

Søvn (læs: nok søvn) bliver en mega-trend i 2020 – ja hele det næste årti. Det mener i hvert fald fremtids- og trendforskere verden over. Søvn bliver den nye luksus i vores travle hverdag, hvor der er så mange konkurrenter til vores vigtige søvn. Mange af os får desværre slet ikke den søvn hver nat, som vores krop og hjerne har brug for. Den tendens ønsker det danske mærke The Sleep Lab at vende. 

The Sleep Lab et nyt dansk søvn og velvære brand (lanceret december 2019), som tilbyder søvn- og afstressende produkter i højeste kvalitet, som alle har ét formål: 

At give dig en forbedret søvnoplevelse og søvnkvalitet. Hver nat.

Powertraining har indgået et samarbejde med The Sleep Lab, da motion og søvn unægtelig hængersammen i jagten på et sundt helbred. Desuden viser alt forskning, at en god søvn giver bedre træningsresultater.I hele januar 2020 har du mulighed for at få 10 % på din samlede ordre på www.thesleeplab.dk ved brug af koden ”Powertrainingjanuar2020” (som indtastes i gavekort-feltet ved check-out). 

The Sleep Lab henvender sig både til dig, som ønsker at forebygge søvnmangel, til dig som har perioder med dårlig søvn, og til dig som lider af søvnløshed. 

Den første kollektion hos The Sleep Lab består af Sengetøj og Tyngdetæpper med unikke og magiske søvnegenskaber. 

Sengetøjet i 100% bambus, gør din nattesøvn endnu bedre.

Bambussengetøjet, som kommer i to farver (Silent Dark Grey og Calming Pearl White) har mange unikke egenskaber, som giver de bedste betingelser for en god nattesøvn. Hver nat. • Ultra Blødt• Antibakterielt• Temperaturregulerende• Stærkt absorberende• Allergi-venligt• Anti-statisk• Anti-lugt• OEKO-TEX Certificeret• Bæredygtigt

Nyd og omfavn blødheden, stilheden, den rene luksus, det sunde sovemiljø, som sengetøjet fra The Sleep Lab giver dig i hverdagen, i weekenderne – ja, hele året rundt. 

Tyngdetæppet, som giver dig ro og en bedre søvn. 

Tyngdetæppet fra The Sleep Lab er ikke et helt almindeligt tæppe, som navnet også antyder. Tæppet, giver fysisk og mental ro, afslappethed, velvære, blid omfavnelse, afstresning og en mere dyb og rolig søvn. Videnskabsmagien findes i vægten i tæppet, som er designet til cirka 10% af din kropsvægt. De kommer i 3 forskellige vægtkategorier. Tæppet giver en såkaldt Deep Pressure Touch Stimulation. En dyb, blid omfavnelse, som stimulerer og øger produktionen af kroppens velværehormon (serotonin) og søvnhormonet (melatonin), samt nedsætter vores stresshormon (kortisol). 

Du kan læse meget mere om The Sleep Lab og alle produkterne på www.thesleeplab.dk

Sov godt og opnå bedre træningsresultater.