TRAILsko – why?

Trailsko har den fordel, at de med en langt mere grovmønstret sål bider sig godt fast i underlaget og sikrer dig et mere stabilt og sikkert løb. Den store forskel i forhold til almindelige løbesko er et markant lavere hældrop, dvs. højdeforskellen fra hæl til forfod. Den er på en trailsko langt mindre, hvilket giver dig bedre kontakt med underlaget og mindsker risikoen for, at du vrikker om.

Du behøver desuden ikke at bekymre dig væsentligt over, at pronationsstøtten er mindre. For terrænet skaber i sig selv en mere varieret og afvekslende skridtafvikling på grund af det mere ujævne og bløde underlag.

Jeg har lige købt nye trailsko og kan KUN anbefale dem.
Salomon Supercross er et par sko, der designet til at løbe i skoven, om det er på sti eller på blødt underlag står skoen fast med aggresive knopper. Overdelen har fået Salomons SensiFit som giver en flekisbel, men holdbar pasform. Derudover er overdelen lavet i et slidstærkt materiale der skulle mindske mængden af slitage derpå. Der medfølger Salomons velkendte QuickLace system hvor man kan spænde skoen hurtigt og effektivt. 

Supercross er også et super valg til løberen, der er ny til trail. Skoen er et oplagt valg til alle typer af terræn, om det bare er på stier eller om man skal ud på de mere beskidte spor.

  • 10mm drop
  • Høj stødabsorbering
  • Solide knopper til blødt underlag
  • SensiFit overdel
  • QuickLace snøring