Arne Svejgaard

Jeg har altid dyrket motion men aldrig så intenst som nu med PT tre gange om ugen gennem et år. Lige her og nu midt i ski-sæsonen er den umiddelbare effekt, at jeg ikke får mælkesyre i benene, når vi står på pukkelpister og at jeg absorberer puklerne og det uforudsete langt bedre. Ofte går vi op over en bjergkam for at finde uberørt sne (altid med lavineudstyr!!), eller fordi vi er havnet et sted uden lift op og derfor må gå / klatre op. Selv i 3.600 MOH kunne jeg i år gøre det mange gange uden at blive forpustet. Vi er de samme 8 herrer afsted hvert år og på samme lokation og i år har de gode venner undret sig over min fysik. Der er to uddannede ski-instruktører blandt vennerne og vi står intenst på ski og hele dagen! PT har gjort forskellen i år!
Jeg er lige fyldt 56 år og har aldrig været i bedre form
Men hvorfor PT og ikke et motionscenter? Alle, der kender mig ved, hvor glad jeg er for naturen og at jeg vinterbader hver dag hele vinterhalvåret og næsten altid i forlængelse af en time med PT!
Har i mange år kørt MTB på Blå Rute i Rude Skov med naboer og venner, men trail løb med PT på selvsamme rute giver mig mere!
Mest af alt, er der det sociale ved PT, hvor vi er meget stabile hold, med kendte ansigter hver gang, fx. hver fredag morgen kl. 6:00. Der er en helt utrolig god stemning og en humor, som gør det sjovt, at være med. Efter et år er der flere på holdet som jeg gerne vil kalde mine venner. Vi lærer hinanden godt at kende og ikke kun omkring løb og træning. PT har gjort en forskel.