Mød vores trænerteam!

Nynne Gudmann

Indehaver og træner i Holte

“Jeg har undervist i 17 år og elsker at udfordre kroppen til det maximale! Jeg fokuserer på både løb, puls- og styrke-træning, da alle dele er lige vigtige. Mit kendetegn er, at få folk til at yde deres optimale og mere til...... på en sjov og effektiv måde! ”

POWERTRAINING udvider!

Vi får flere og flere lokationer - og flere og flere timer på lokationerne..... Det er FANTASTISK og betyder flere trænings-steder/tider for vores skønne medlemmer! Men det betyder også, at vi har brug for flere dygtige trænere og vikarer.

Vi har især brug for dig i Københavnsområdet, men er du den bedste træner i verden og bor Nord for Kbh., så skriv alligevel - vi kan ALTID bruge de BEDSTE trænere til vores medlemmer!

Du skal være en dygtig og selvstændig underviser med masser af skøn energi. Du skal kunne formidle dit træningsbudskab videre til såvel nye som 'gamle' medlemmer. Du er alsidig i din undervisning, sjov, empatisk og du har et glimt i øjet. Ydermere ELSKER du naturen og brænder for at undervise udendørs - hele året - i al slags vejr?!’

....så lad høre fra dig. Skriv til nynne@powertraining.dk.

Anne

Træner i Værløse og Hareskoven

“Jeg er uddannet idrætslærer og har i mange år kæmpet for at bruge naturens alsidighed til at udfordre kroppens fysiske og mentale styrke. Jeg lægger vægt på at bruge deltagernes forskellige fysiske niveauer konstruktivt og på en måde, så alle kan være med, men samtidig også går trætte og glade hjem efter træningen. Kom selv og prøv det af - men vær forberedt på, at blive bidt af det.”

Andreas

Træner i Vedbæk og Holte

“Jeg har altid elsket at udfordre mig selv og andre med sport og har dyrket Triathlon i de sidste 5 år. Da jeg startede med Powertraining og den intense intervaltræning og coretræning, som man bliver udfordret med her, skete der virkelig ting og sager med mine tider på både korte og lange løb. Jeg elsker at se folk udvikle og flytte deres fysiske grænser!”

Annine

Vikar rundt omkring

“Jeg elsker at løbe og har løbet i mange år. Har prøvet marathon-distancen nogle gange og en del halve, og det kan være lange og ensomme træningspas, så det at være i et fælleskab og træne med andre, syntes jeg er skønt. Jeg har taget Motionstræneruddannelsen hos Dansk Atletik Forbund, som jeg bruger, når jeg lægger program til de træninger, som jeg kommer ud og laver til jer. Glæder mig til at møde jer og give jer sved på panden.”

Anna

Træner i Amager Strand.

“Høj intensitet og variation karakteriserer træningen på Amager Strand. Alle vil blive udfordret på deres kondition og styrke uanset niveau. Jeg er af den overbevisning, at træning er sjovest og mest motiverende, når en fremgang kan mærkes - dette arbejder vi henimod i fællesskab i naturens omgivelser.”

Betina

Træner i Utterslev

“At være træner hos Power Training giver mig mulighed for at kombinere tre ting, som gør mig glad: at være fysisk aktiv, at være i naturen og at hjælpe andre til et sundt og aktivt liv. Jeg har løbet fast de sidste ca. 15 år og gennemført MANGE løb. Derudover styrketræner jeg og springer på cyklen hver dag for at tage 14 km til jobbet. Så formen er god.

Jeg mener, at en kombination af kondi- og styrketræning er bedst - især når man når lidt op i alderen, som mig....”

Brian

Vikar i Amager Strand

“Jeg har altid være passioneret løber og elsker at dyrke sport i naturen. Jeg ønsker at kunne give andre den glæde og det engagement, jeg selv har ved at motionere udendørs året rundt, uanset vejret. Jeg har gennemført flere marathonløb, så jeg ved hvad der skal til for at kunne motivere sig selv og forfølge et mål. Jeg kan hjælpe andre med at opnå deres mål”

Birgitte

Vikar

“Jeg er uddannet Fitnessinstruktør og Personlig Træner, og har mit eget firma. Selv har jeg dyrket Taekwondo hele mit liv, samt fitness og løb. Jeg har en passion for at mixe konditionstræning med styrketræning og en masse god energi. Jeg bruger oftest naturen som min legeplads, hvilket vil sige at du får beskidte hænder når du deltager på mine Power Training hold. Jeg garanterer, at du også får brugt lattermusklerne. Vi ses!”

Christina

Træner i Hillerød

“Jeg har været fysisk aktiv hele mit liv, startede med håndbold, som jeg efter en skade måtte stoppe med. Fandt stor glæde ved løb og sidenhen også af triatlon hvor højdepunktet har været at gennemføre en ironman. Jeg er glad for svømning, cykling og løb og sætter det gerne sammen i ny og næ. Jeg har været spinningsinstruktør i mange år og sætter stor pris på at motivere andre til at nå deres mål."

Eva

Træner i Hareskov, Holte, Vedbæk, Virum og Nærum.

“Jeg har være elite gymnast i 16 år hvor jeg har undervist i de 8 af dem også, sluttede af som Danmarks mester i 1991, er uddannet i idræt og har været fitness instruktør i 8 år og danset ved siden af i forskellige grupper. Siden har jeg løbet dagligt, men marathon som mål, gerne et hvert år. Jeg ynder at presse, især andre og helst til max. Jeg er supermotiverende og meget igangsættende, vi skal ha det sjovt på den fede måde....”

Eva

Træner i Værløse og vikar.

“Jeg læser til daglig Idræt på Københavns Universitet og er Power trainer fordi jeg elsker at træne og elsker at være i naturen. Træningen består af både løb og styrke, hvor vi gør brug af naturens mange muligheder lige fra træstammer til bakker, sand, bænke og lygtepæle. Men vigtigst af alt elsker jeg at træne i fællesskab. Der er én eneste ting jeg stiler efter, og det er, at det skal være sjovt at træne. Efter min mening bliver det sjovt at træne, når vi gør det sammen. Det er her vi kan hjælpe hinanden i form af holdånd og løfte niveauet. Jeg forsøger at lade min egen bevægelsesglæde smitte af på holdet, så træningen bliver til en fest, og så vi alle går hjem med et smil på læben.”

Ida

Træner i Charlottenlund og Amager.

"Løb og træning i naturen har været min form for meditation i mange år, og det giver mig så meget energi og velvære. Jeg kan ikke forestille mig en bedre arbejdsplads end naturen, og jeg gør mit bedste for at tilrettelægge en time, hvor alle får det maksimale ud af den fysik, de hver især besidder.”

Henrik

Vikar

“Jeg har altid været fysisk aktiv og elsker at komme ud i naturen. Jeg er tidligere konkurrence svømmer og svømmetræner. Jeg har løbet marathon og cykelt lange løb. Træning giver mig en masse energi, og det er fantastisk at møde en masse glade mennesker, som nyder at dyrke motion. Min træning tager udgangspunkt i at det først og fremmest skal være sjov, og naturligvis også dejlig hårdt og givende.”

Henrik Andersen

Power Training Birkerød og Værløse

“Jeg hedder Henrik, er far til 4 og bor i Birkerød. Født i 1960 og har løbet det meste af mit voksenliv.
Master i Fitness og træning ved Odense Universitet og uddannet Poserunning instruktør.
Sundhed fylder meget i mit liv både mentalt og fysisk. Jeg nyder naturen i både kajak på Mountainbike og som løber.”

Julie

Træner i Lyngby

"Træning, sport, motion er mit drug. Jeg absolut elsker det, og jeg føler mig i den grad i live når jeg træner. Jeg er der for at gøre træning nemt for dig, for at få dig til at mærke hvor lækkert det er at bruge kroppen og naturen. Træning skal være for glæden og for udbyttet af at føle sig brugt, tilfreds og give dig energi.”

Line

Træner i Klampenborg

"Jeg elsker at være ude i naturen og at kunne bruge naturen som trænings-partner er perfekt. Jeg har trænet i mange år, de seneste år specielt med fokus på løb og interval-træning. Min træning er bygget op omkring løb kombineret med øvelser der styrker hele kroppen. Jeg elsker at motivere og skabe udfordringer for mine deltagere som kan give individuelle resultater. Vi ses i Dyrehaven”

Lærke

Træner i Holte og Nærum

“Har svømning, løb og mange andre former for motion som en naturlig del af min hverdag og helst i det fri. Det er en stor fornøjelse at træne aldersgruppen fra 5 til 12 år og se dem give den gas, arbejde sammen og gennemføre øvelser, som kan være hårdt arbejde for voksne. Jeg er vild med børn, og med at se deres udvikling – særligt indenfor sport og idræt. Til vands, til lands og i luften!”

Maiken

Træner i Værløse

“Jeg bestræber mig på at lave varieret og inspirerende træning. Jeg elsker at udfordre andre og motivere alle deltagere på deres niveau. Jeg er vild med at være træner, da der opstår en hel særlig energi når vi løber rundt og bruger naturen som vores legeplads for fysisk aktivitet.”

Maria

Træner vores virksomheder.

“Jeg er passioneret omkring træning og fysisk aktivitet. Træning må ikke blive til sure pligter, men et frirum med sjov og masser af sved.

Jeg vil udfordre og motivere på alle niveauer, og med en fortid som proffesionel soldat, vil der ved mine træninger være mulighed for at finde sin indre combat warrior frem.

Selv træner jeg svøm, cykling og løb, suppleret med en masse styrke og core.”

Nikolaj

Træner i Helsingør

“Jeg læser til fysioterapeut og har været holdinstruktør i nogle år. For mig er interval-løb en super effektiv måde at træne på, uanset ens niveau. Jeg er også vild med hard-core mave-ryg træning så glæd jer til det. For mig er det vigtigste dog at vi har et godt sammenhold og en god stemning, for det gør at I kan presses endnu mere.”

Nicklas

Vikar

“Jeg har været omkring mange forskellige sportsgrene og nydt dem alle. Jeg elsker at presse mig selv til det yderste og konstant forbedre mine tider, men udover det er jeg også vild med at motivere og presse andre til at finde deres optimale ydeevne. Men vigtigst af alt lægger jeg vægt på at træningen skal være sjov og udviklende for alle niveauer på mine hold.”

Poul

Træner i Vedbæk og vikar

“Med en fortid i Forsvaret har naturen altid været mit foretrukne træningslokale i både den fysiske og den mentale træning. Udover at dele min begejstring for udendørslivet med dig lægger jeg vægt på, at vi udnytter vores tid sammen effektivt, at vi flytter grænser for den enkelte og ikke mindst at vi har det sjovt.”

Peter

Træner i Vedbæk.

“Den følelse, der sidder i hovedet og kroppen efter en god og hård træning er guld værd! Den følelse vil jeg gå langt for at give hver eneste, der træner. Jeg planlægger træningen med inspiration fra min tid som boksetræner, maratonløber og CrossFit udøver og sørger for at ALLE kan være med og at ALLE bliver udfordret.”

Rikke

Træner i Søndermarken.

"Det var program serien "U-turn", der inspirerede mig til at forlade mig arbejde som skolelærer og i stedet begynde at arbejde som bl.a. træner. Jeg har selv en kronisk sygdom, så jeg forstår godt, at bevægelse og det at komme ud, kan være svært. Jeg ved til gengæld også, at man kan så meget mere, end man tror med den rette motivation i godt selskab. Jeg er selv løber gennem snart 5 år og har bla løbet maraton i både Kbh og Berlin.
Jeg er DGI og DAF certificeret løbetræner med speciale i nyløbere og 5-10 km distancen og er samtidig uddannet kostvejleder, positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent. Jeg har udover det gennemført og bestået uddannelsen som life coach."

Sine

Vikar

“Jeg elsker at inspirere og motivere andre til at være fysisk aktive. Jeg har en stor passion for løb, og det at undervise i en kombination af løb og styrketræning, er super motiverende.

Jeg er tidligere eliteduathlet, og har vundet DM i kort og lang duathlon. Jeg elsker naturen og når jeg træner skal det helst være udendørs. Det skal være hårdt og sjovt.”

Sarah

Vikar

“Jeg har undervist i mange år, og brænder for at motivere og inspirerer andre. Træningen er en vigtig del i mit liv, og derfor gør jeg ekstra ud af, at andre får samme glæde ved det.

I min træning bliver der lagt vægt på, at man skal kunne mærke sin krop og de muskler vi aktiverer. Jeg er en engageret, smilende og glad træner, der altid har nye øvelser gemt i ærmet”

Simon

Træner på Amager

“Som barn var jeg som alle andre børn lille krudtugle og voksede aldrig rigtig fra det. Jeg elsker stadig ustruktureret hoppe-, løbe-, klatre-, trille- leg. I min Power Pack dyrkes der til tider øvelser fra min tid før Power Training og den indeholder derfor elementer af amerikansk fodbold, capoeira og poledance.
For mig er Power Training et frirum af fri bevægelse, motivation og sved. Jeg kommer jeg ud i naturen og opbygger en grundform med stærke muskler sammen med andre ligesindede, alle har vi det samme mål – UNLIMITED POWER!

Jeg mener at alle kan og skal kunne være med, og Jeg tilrettelægger Power Packs sådan at det altid er muligt. Der er ikke og skal ej heller være nogen skam i at være sidst i en øvels, det der er fokus på, er at alle øvelserne laves og at de laves rigtigt (og bare rolig de hurtige skal nok få noget at lave imens ��), For vi er ikke i mål før alle er i mål!”

Tobias

Vikar

“Sport er er vigtig for mig for at fungere – det er min ventil, mit energi boost og ego tid 🙂 At påtage mig træneropgaver her hos PowerTraining oplever jeg som en super fed kombination af mit professionelle liv som coach hvor jeg dagligt arbejder med at få mennesker og forretning til at gro og mit liv som sportsudøver. Jeg glæder mig til at se dig.”

Simon

Vikar

“Med erfaring som både boksetræner og generel fysisk træner - samt egen erfaring fra ultraløb (op til 100 km.), halve og hele ironman løb samt godt med cykling - så ved jeg lidt om, hvad din krop skal bruge for at udvikle sig. Og min massør uddannelse betyder desuden er jeg har boget forskellige teoretiske perspektiver - såvel som behandlet i praksis. Hos mig er du i gode hænder!”

Trine

Jeg er blandt andet udannet fitnessinstruktør og personlig træner. Jeg har trænet kampsport i det meste af mit liv og har ligeledes igennem mange år fungeret som kick-boksningsinstruktør. Jeg ved hvor hårdt det kan være at holde motivationen til træning oppe. Træning kan hurtigt gå hen og blive en pligt. Sådan skal det ikke være. Du skal have lysten til at træne. Derfor sætter jeg en ære i, at mine timer altid er sjove, udfordrende og varieret, så du kan holde motivationen oppe og have lyst til at komme til træning hver uge.

Tia

Vikar

"Jeg elsker at kunne udleve min passion om at gøre effektiv træning sjov, at motivere og inspirere andre til at være fysik aktive og opleve den energi og velvære udendørs træning giver! Jeg er vild med træning, der kombinerer høj puls, udholdenhed og styrke. Masser af variation og sjove øvelser med egen kropsvægt og naturens mange muligheder & redskaber gør træningen udfordrende på en måde, hvor alle kan være med."

Tina

Vikar

“Det jeg elsker allermest ved at være træner er at inspirere, udfordre og motivere mine deltagere. Jeg er tidligere konkurrence svømmer, har cyklet landevej og MTB, løbet marathon, dyrket pilates og senest deltaget i en halv triathlon. Jeg er kendt for at udfordre og inspirere, for at udvise nærvær og tilpasse min træning til alle niveauer, så alle yder deres bedste og tager hjem med et smil på læben.”