MERE OM POWERTRAINING

Alle er enige om, at træning er sundt og vigtigt for det fysiske og mentale velvære. Det er helt individuelt, hvordan vi træner. Nogen kan lide at gå på hold i et fitness Center, mens andre bare snører skoene og løber en tur alene.


Filosofien bag PowerTraining er, at være flere om en personlig træner – til gavn for fællesskabet og pengepungen. Desuden foregår al PowerTraining udendørs - og med en tydelig holdånd.


Al træning foregår udenfor, i skov, på strand eller gader og stræder. Det eneste du behøver, er løbetøj og et par løbe sko.


Alle niveauer er velkomne, så det er ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har trænet. Om du engang har været i god form, men ikke har trænet i mange år.

Eller om du er i rigtig god form. Vi skal nok sørge for, at du får de udfordringer, der passer til dit niveau.

MEDIERNE SIGER

Betina: "Sjov, effektiv og benhård træning, man hurtig bliver afhængig af og ikke kan undvære, når først man er kommet i gang!"


Lotte: "Det er blevet næsten en religion for mig at komme. Den mængde af viljestyrke er næsten ikke til at finde andet steds!"


Josephine: “Jeg gik fra at synes, at 5 km løb var benhårdt til at løbe Halvmarathon – og jeg er vild med det!"


Karen: "Fantastisk godt at bruge naturen i stedet for at sidde i et fitnesscenter. Det betyder at man hele tiden flytter sine egne grænser."


Maria: "Vi har det så skægt, imens vi knokler. Der er plads til alle, hurtige og langsomme."


Vibeke: "Hver gang jeg kører hjem fra træning, er jeg super stolt over at have deltaget og glæder mig så meget til næste gang.

MEDLEMMERNE SIGER

HENT MEDLEMS-

BETINGELSER HER

SE HOLDOVERSIGTHold.htmlshapeimage_6_link_0
KIG I VORES GALLERIgalleri.htmlshapeimage_9_link_0
KOM IGANG NU!tilmelding.htmlshapeimage_10_link_0
POWERFOREVER ALOE VERAhttp://www.powerforever.dk/shapeimage_13_link_0